Het Huis van De Vreemde Eend

Opvouwbare paraplu van Gogh Amandelbloesem

42,50

De opvouwbare paraplu van Gogh Amandelbloesem van Von Lilienfeld combineert kunst en functionaliteit voor een stijlvolle bescherming tegen regen.

2 op voorraad

Beschrijving

De opvouwbare paraplu van Gogh Amandelbloesem van Von Lilienfeld is niet zomaar een praktisch accessoire; het is een kunstwerk dat functionaliteit combineert met esthetiek. Dit meesterwerk van Vincent van Gogh, geschilderd tussen 1888 en 1890 in Arles en Saint-Rémy, straalt heldere kleuren uit die de transformatie van het stilleven weerspiegelen.

De paraplu is een eerbetoon aan de amandelbloesems en is geïnspireerd op bloemstudies van een Japanse prent die Theo en Vincent van Gogh in hun collectie hadden. De levendige kleuren en artistieke expressie maken deze paraplu tot een draagbaar kunstwerk.

Gemaakt met hoogwaardige materialen, waaronder elastische glasvezel spaken voor robuustheid en windbestendigheid, biedt deze opvouwbare paraplu 100% bescherming tegen regen en 95% UV-bescherming. Het telescopische auto-open-close mechanisme maakt het gebruiksgemak compleet, terwijl de paraplu licht en compact is met een gewicht van slechts 300 g en een gesloten lengte van 30 cm.

De paraplu wordt geleverd met een bijpassende hoes in hetzelfde design, en de sluitband, harmonieus afgestemd op de paraplu, kan eenvoudig worden gesloten met een drukknop. Von Lilienfeld, een symbool van vakmanschap en stijl, biedt met deze paraplu niet alleen bescherming tegen regen, maar ook een verfijnde uiting van smaak.

Of je nu kunstliefhebber bent die de schoonheid van Vincent van Gogh waardeert of op zoek bent naar een praktische en stijlvolle metgezel, de opvouwbare paraplu van Gogh Amandelbloesem belichaamt kunst en bruikbaarheid in perfecte harmonie. Een tijdloos accessoire dat het genot van kunst naar grijze regendagen brengt.

Extra informatie

Voor wie

Voor haar

Soort

Paraplu

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opvouwbare paraplu van Gogh Amandelbloesem” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!