Het Huis van De Vreemde Eend

Brillendoos van Gogh Amandelbloesem

19,50

De Von Lilienfeld Brillendoos van Gogh Amandelbloesem biedt kunstzinnige bescherming voor brillen en met bijhorend reinigingsdoekje.

2 op voorraad

Beschrijving

De Von Lilienfeld Brillendoos Vincent van Gogh: Amandelbloesem combineert functionaliteit met kunst. Dit etui, geïnspireerd op Van Gogh’s meesterwerk uit 1888-1890, brengt de prachtige amandelbloesems tot leven in een stevige klikdoos bekleed met stof. De heldere kleuren weerspiegelen de schilderijen die Van Gogh in Arles en Saint-Rémy maakte, en tonen zijn transformeerde werk aan het stilleven.

De brillendoos is voorzien van een uitgebreide Von Lilienfeld-logo-opdruk in zilver aan de binnenkant en is bekleed met zacht velours om je bril van normaal formaat te beschermen. De speciale toevoeging van een hoogwaardig reinigingsdoekje van microvezel, met afmetingen van 18 x 14,5 cm, zorgt ervoor dat je bril altijd helder blijft.

Met afmetingen van 16 x 6,5 x 4,5 cm en een gewicht van 110 g, biedt de brillendoos niet alleen bescherming en stijl, maar ook draagbaar gemak. Geschikt voor brillen met normale afmetingen, is dit etui een perfecte metgezel voor dagelijks gebruik en reizen.

Von Lilienfeld staat bekend om zijn hoogwaardige accessoires en deze brillendoos belichaamt vakmanschap en artistieke stijl. Of je nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een functionele en elegante manier om je bril op te bergen, de Von Lilienfeld Brillendoos Vincent van Gogh Amandelbloesem biedt zowel bescherming als esthetiek. Geniet van de kunst van Van Gogh terwijl je je waardevolle bril veilig houdt.

Extra informatie

Voor wie

Voor haar, Voor hem

Soort

Opbergen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brillendoos van Gogh Amandelbloesem” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)