Het Huis van De Vreemde Eend

‘Geloof in elkaar’ wenskaart hert

3,50

De ‘Geloof in Elkaar’ wenskaart van Tekstament is een eenvoudig gebaar van steun en vertrouwen, perfect voor dierbaren in moeilijke tijden.

Aktie : In onze fysieke winkel = 4 kaarten aan €12

Beschrijving

Bij Tekstament geloven we in de kracht van eenvoudige gebaren die diepe verbindingen creëren. Onze ”Geloof in elkaar’ wenskaart hert’ is een stille blijk van vertrouwen en steun, verpakt in een enkelzijdig ontwerp dat direct het hart raakt.

Met een ingetogen maar betekenisvol ontwerp straalt onze ‘Geloof in Elkaar’ wenskaart een sfeer van warmte en begrip uit. Het enkelzijdige karakter benadrukt de kracht van stilte en aanwezigheid in tijden van nood.

Onze ‘Geloof in Elkaar’ wenskaart hert is een krachtig instrument van verbondenheid. Met deze kaart van Tekstament kunt u op een bescheiden maar diepgaande manier uw steun betuigen aan degenen die u dierbaar zijn. Geloof in elkaar – het is de kern van ware vriendschap en onvoorwaardelijke liefde.

Kies vandaag nog voor de ‘Geloof in Elkaar’ wenskaart hert van Tekstament en laat zien dat u gelooft in de kracht van verbondenheid, zelfs in de stilte van een enkel gebaar.

Katrien’s wekelijkse ‘tekstamentjes’ op Instagram hebben geleid tot een groeiende collectie van twintig prachtige kaarten in 2023. De boodschappen op deze kaarten zijn doordacht en betekenisvol, terwijl de gekartelde randen een statement maken: perfectie is niet het doel, net zoals het leven zelf ook niet perfect is. Elk kaartje is een uitnodiging om te vieren, te troosten of gewoon een hart onder de riem te steken.
____
Nog een kort woordje van Katrien:
Heb je tips of ideetjes? Hiaten in het aanbod? Laat me dit zeker weten.
kbk@telenet.be of facebook Katrien Bonte of Instagram @tekstament
Het mooiste geschenk? Vreemdertje in combinatie met een ander uniek stuk uit het rijke nest van De Vreemde Eend!

Extra informatie

Soort

Wenskaarten

Voor wie

Voor haar, Voor hem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘Geloof in elkaar’ wenskaart hert” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!