Het Huis van De Vreemde Eend

Mok met schattig peperkoeken huisje

18,00

Breng de kerstsfeer in huis met deze charmante mok met schattig peperkoeken huisje van Gisela Graham. De witte winterse mok is versierd met een pittoresk peperkoeken huisje en dennenbomen. Met een prachtig reliëf en duurzame materialen is deze mok met schattig peperkoeken huisje ideaal voor je favoriete warme drank tijdens de koude dagen. Perfect voor dagelijks gebruik en feestelijke momenten.

8 op voorraad

Beschrijving

Mok met Schattig Peperkoeken Huisje

Breng de kerstsfeer in huis met deze charmante mok van Gisela Graham. Deze grote witte winterse mok, met een handig oor, is versierd met een pittoresk peperkoeken huisje met een rode deur, omringd door dennenbomen. De gedetailleerde bedrukking roept een warme, feestelijke sfeer op, perfect voor de wintermaanden.

De mok met schattig peperkoeken huisje is niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook een prachtig reliëf aan de buitenkant, wat zorgt voor een extra winters effect. Ideaal voor je favoriete warme drank tijdens de koude dagen.

Met zijn hoogwaardige afwerking en duurzame materialen is de mok met schattig peperkoeken huisje niet alleen een esthetische aanvulling op je winterservies, maar ook praktisch en duurzaam in gebruik. Deze mok is een ideale keuze voor zowel dagelijkse gezelligheid als speciale momenten tijdens de feestdagen. Voeg een vleugje kerstsfeer toe aan je ochtendkoffie of avondthee met deze prachtige mok van Gisela Graham.

Maak je winteravonden extra gezellig met deze sfeervolle mok met schattig peperkoeken huisje. Perfect als cadeau of om zelf van te genieten!

Kenmerken:

– Afmetingen: 9 x 13 x 9 cm
– Gewicht* 322 g
– Materiaal: 100% steengoed
– Merk: Gisela Graham (Londen)

Gisela Graham is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn prachtige en unieke decoratieve items. Het merk is gevestigd in Londen en heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een toonaangevende naam in de wereld van woondecoratie en seizoensgebonden decoraties. Gisela Graham begon haar bedrijf in de jaren ’80 en is sindsdien uitgegroeid tot een geliefd merk dat wereldwijd wordt gewaardeerd.

De collecties van Gisela Graham omvatten een breed scala aan producten, van feestelijke kerstdecoraties tot elegante woonaccessoires en charmante geschenken. Elk item wordt met zorg ontworpen en vervaardigd, met oog voor detail en kwaliteit. De ontwerpen van Gisela Graham zijn geïnspireerd door klassieke en eigentijdse stijlen, waardoor ze perfect passen in diverse interieurstijlen.

Gisela Graham staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat zorgt voor duurzame en stijlvolle producten. Of het nu gaat om een feestelijke versiering voor de feestdagen of een decoratief stuk voor dagelijks gebruik, de producten van Gisela Graham voegen altijd een vleugje elegantie en charme toe aan elk huis.

Met een sterk geloof in het creëren van mooie, blijvende herinneringen, blijft Gisela Graham vernieuwen en inspireren met elk nieuw seizoen en elke nieuwe collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mok met schattig peperkoeken huisje” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)