Het Huis van De Vreemde Eend

Roodborstje hanger kerstboomdecoratie

9,95

Deze Roodborstje hanger kerstboomdecoratie van Gisela Graham voegt een elegante, feestelijke touch toe aan je kerstboom. Het realistisch vormgegeven vogeltje, met glinsterende details op de rug, brengt charme en verfijning in je kerstdecoratie. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen is dit ornament een perfecte aanvulling op elke feestelijke inrichting.

12 op voorraad

Beschrijving

Roodborstje Hanger Kerstboomdecoratie

Voeg een vleugje natuur toe aan je kerstboom met deze charmante roodborstje hanger kerstboomdecoratie van Gisela Graham. Dit elegante ornament, gemaakt van glas, vangt de schoonheid van het roodborstje perfect, met realistische kleuren en glinsterende details op de rug voor een feestelijke uitstraling. De combinatie van glas en glitters zorgt voor een sprankelend effect, ideaal voor het verfraaien van je kerstboom.

Met zijn aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking, voegt dit roodborstje ornament een verfijnde en natuurlijke charme toe aan je feestdecoratie. Perfect voor een sfeervolle kerstboom of als een bijzonder cadeau.

Dit roodborstje hanger is niet alleen een prachtige toevoeging aan je kerstboom, maar kan ook gebruikt worden als een subtiel decoratief element in andere delen van je huis. Hang het aan een tak in een vaas, verwerk het in een feestelijke krans, of gebruik het als een schattig detail op je kersttafel. Het delicate glaswerk en de glinsterende afwerking vangen het licht prachtig op, waardoor dit ornament een echte blikvanger is. Dit veelzijdige roodborstje brengt een warme, natuurlijke sfeer in elk kerstinterieur en is perfect voor wie houdt van een elegante en toch speelse kerstsfeer.

Kenmerken:
– Afmetingen: 5 x 11 x 5 cm
– Gewicht: 30 g
– Materiaal: 95% Glas, 5% Glas Glitter
– Merk: Gisela Graham (Londen)

Gisela Graham

Gisela Graham is een iconisch merk dat zijn oorsprong vond in Londen en sinds de jaren ’80 bekend staat om zijn verfijnde en unieke decoratieve items. Wat begon als een bescheiden onderneming gericht op het creëren van feestelijke decoraties, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd geliefd merk. Gisela Graham staat voor kwaliteit en oog voor detail, waarbij elk item met zorg wordt ontworpen en vervaardigd. Van kerstdecoraties tot elegante woonaccessoires, het merk biedt producten die passen bij diverse interieurstijlen. De tijdloze ontwerpen van Gisela Graham voegen altijd een vleugje charme en warmte toe aan elk huis, zowel tijdens de feestdagen als daarbuiten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roodborstje hanger kerstboomdecoratie” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!