Het Huis van De Vreemde Eend

Geurkaars kerst roodborstje appel-kaneel

12,50

De Geurkaars Kerst Roodborstje Appel-Kaneel van Gisela Graham is een elegante kaars in een glazen pot, versierd met roodborstjes, winters groen en rozenbottels. De kaars verspreidt een warme appel-kaneelgeur die een knusse en feestelijke sfeer creëert. Met zijn stijlvolle ontwerp en langdurige brandduur is het een ideale aanvulling op je kerstdecoratie of een perfect cadeau. Het product staat voor duurzaamheid en vakmanschap, en past perfect bij de gezellige kerstsfeer. Gisela Graham, een bekend merk uit Londen, staat bekend om zijn hoogwaardige decoratieve items met tijdloze charme.

6 op voorraad

Beschrijving

Geurkaars Kerst Roodborstje Appel-Kaneel

Voeg een vleugje winterse charme toe aan je huis met de sfeervolle Geurkaars Kerst Roodborstje Appel-Kaneel van Gisela Graham. Deze elegante kaars zit in een transparante glazen pot. Deze is versierd met een prachtige kerstprint van roodborstjes, winters groen en rozenbottels. De warme geur van appel-kaneel brengt een knusse en uitnodigende sfeer in elke ruimte, perfect voor de feestdagen.

Deze geurkaars is niet alleen een mooie toevoeging aan je kerstdecoratie, maar biedt ook een heerlijke geurervaring. De combinatie van zoete appel en kruidige kaneel roept nostalgische herinneringen op aan gezellige winteravonden en versgebakken lekkernijen. De kaars brandt gelijkmatig en verspreidt haar betoverende aroma langzaam, waardoor je langdurig kunt genieten van een feestelijke ambiance. Met zijn verfijnde ontwerp en rijke geur is de geurkaars Kerst Roodborstje Appel-Kaneel een perfecte aanvulling op je kerstinterieur of een prachtig cadeau voor een dierbare.

Deze geurkaars biedt niet alleen een visueel en aromatisch genot, maar staat ook symbool voor duurzaamheid en vakmanschap. Het ontwerp met roodborstjes, winters groen en rozenbottels straalt natuur en traditie uit, perfect passend bij de gezellige kerstsfeer. De hoogwaardige materialen zorgen voor een lange brandduur en een gelijkmatige verspreiding van de geur. Of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of een feestelijke gelegenheid viert, de Geurkaars Kerst Roodborstje Appel-Kaneel creëert altijd een warme en uitnodigende ambiance. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en geurige aanvulling op hun winterdecoratie.

Kenmerken:

– Afmetingen: 7 x 6 x 6 cm
– Gewicht: 229 g
– Materiaal: 40% paraffine wax, 40% glas, 10% papier
– Merk: Gisela Graham (Londen)

 

Gisela Graham is een iconisch merk uit Londen, opgericht in de jaren ’80, dat wereldwijd bekend staat om zijn verfijnde en unieke decoratieve items. Het merk begon als een bescheiden onderneming met de focus op feestelijke decoraties en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de wereld van interieurdecoratie. Gisela Graham heeft een sterke reputatie opgebouwd door het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor elk product een tijdloze charme en elegantie uitstraalt. De collecties van Gisela Graham variëren van feestelijke kerstdecoraties tot elegante woonaccessoires en charmante geschenken, altijd ontworpen met een passie voor esthetiek en kwaliteit. Met een breed scala aan seizoensgebonden en stijlvolle decoraties blijft het merk innoveren en inspireren, en biedt het klanten over de hele wereld de mogelijkheid om hun interieur te verfraaien met unieke en sfeervolle items.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geurkaars kerst roodborstje appel-kaneel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)