Het Huis van De Vreemde Eend

Hanger uil op stam met besjes

14,50

De Hanger Uil op Stam met Besjes van Gisela Graham is een gedetailleerde decoratie met een bruine uil, besjes en een vlinder, perfect voor herfstdecoratie of het hele jaar door. Het is voorzien van een jute koordje en voegt een speelse en natuurlijke touch toe aan je interieur.

 

12 op voorraad

Beschrijving

Hanger Uil op Stam met Besjes

Voeg een vleugje sprookjesachtige charme toe aan je decoratie met de Hanger Uil op Stam met Besjes van Gisela Graham. Deze prachtige hanger toont een bruine uil met witte veren op zijn gezicht, zittend op een gedetailleerde boomstam. De boomstam is versierd met een delicate vlinder en een tak van een braamstruik met enkele besjes, wat een speelse en natuurlijke uitstraling geeft.

Perfect voor je herfstdecoratie of als een speels ornament dat het hele jaar door kan worden gebruikt. De hanger is voorzien van een stevig jute koordje, waardoor je hem gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje of een tak. De uil draagt ook een schitterend gouden ei, wat een betoverend accent toevoegt aan dit decoratiestuk.

De Hanger Uil op Stam met Besjes is niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een symbool van wijsheid en natuur, perfect om een gezellige en warme sfeer in je huis te creëren. De gedetailleerde afwerking van de uil, boomstam en besjes maakt het een blikvanger in elke ruimte. Of je het nu ophangt in de woonkamer, keuken of hal, deze charmante hanger voegt een speelse en natuurlijke touch toe aan je interieur. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor liefhebbers van dieren en natuurthema’s, die hun huis willen verrijken met unieke decoratieve stukken.

Kenmerken:
– Afmetingen: 7 x 4 x 2 cm
– Gewicht: 42 g
– Materiaal: 100% resin
– Merk: Gisela Graham (Londen)

Gisela Graham

Gisela Graham is een toonaangevend merk uit Londen, bekend om haar unieke en elegante decoratieve items. Sinds de oprichting in de jaren ’80 heeft het merk wereldwijd naam gemaakt met zorgvuldig ontworpen producten die een perfecte balans vinden tussen traditie en innovatie. Gisela Graham staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor elk item tijdloze charme en verfijning uitstraalt.

Van feestelijke kerstdecoraties tot stijlvolle woonaccessoires en geschenken, Gisela Graham biedt een breed scala aan decoratieve stukken die geschikt zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het merk blijft klanten inspireren door continu nieuwe, sfeervolle collecties te lanceren, waarmee het een blijvende indruk maakt in de wereld van interieurdecoratie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hanger uil op stam met besjes” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!