Het Huis van De Vreemde Eend

Kersthanger muisjes in denappel

9,95

De Kersthanger Muisjes in Denappel van Gisela Graham toont een romantisch paar muisjes in een gouden denappel, afgewerkt met een sneeuwlaagje. Deze sprankelende en hartverwarmende hanger voegt een betoverende winterse charme toe aan je kerstdecoratie, perfect om een feestelijke sfeer te creëren in je kerstboom of andere versieringen.

12 op voorraad

Beschrijving

Kersthanger Muisjes in Denappel

Voeg een betoverende charme toe aan je kerstdecoratie met de Kersthanger Muisjes in Denappel van Gisela Graham. Deze winterse hanger toont een koppeltje muisjes die knus binnenin een opengeklapte denappel zitten. Ze hebben beiden een sjaal rond hun nek, de één groene en de ander een rode. De muisjes houden elkaars handjes vast terwijl ze elkaar liefdevol aankijken. De denappel is afgewerkt in glanzend goud en bedekt met een subtiel laagje sneeuw. Deze subtiele afwerking zorgt voor een feestelijke en magische uitstraling.

Deze kersthanger is perfect om je boom te versieren, of om een extra vleugje winterse sfeer toe te voegen aan je decoraties. Het hartverwarmende tafereel van twee verliefde muisjes brengt het een vrolijke en charmante touch in je kerstversiering.

De Kersthanger Muisjes in Denappel is een prachtig kunstwerkje dat de magie van de kerstperiode vastlegt. De liefdevolle muisjes in hun gouden denappel creëeren een sprookjesachtige sfeer in je kerstboom of andere decoratie. De glanzende afwerking en het sneeuwlaagje voegen een extra dimensie van sprankeling en gezelligheid toe. De hanger wordt ongetwijfeld een geliefd stuk in je kerstversiering en tovert onmiddelijk een glimlach op je gezicht  tijdens de feestdagen.


Kenmerken:

– Afmetingen: 6 x 4 x 4,5 cm
– Gewicht: 43 g
– Materiaal: 100% resin
– Merk: Gisela Graham (Londen)

 

Gisela Graham

Gisela Graham is een toonaangevend merk uit Londen, bekend om haar unieke en elegante decoratieve items. Sinds de oprichting in de jaren ’80 heeft het merk wereldwijd naam gemaakt met zorgvuldig ontworpen producten die een perfecte balans vinden tussen traditie en innovatie. Gisela Graham staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor elk item tijdloze charme en verfijning uitstraalt.

Van feestelijke kerstdecoraties tot stijlvolle woonaccessoires en geschenken, Gisela Graham biedt een breed scala aan decoratieve stukken die geschikt zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het merk blijft klanten inspireren door continu nieuwe, sfeervolle collecties te lanceren, waarmee het een blijvende indruk maakt in de wereld van interieurdecoratie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kersthanger muisjes in denappel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!