Het Huis van De Vreemde Eend

Baby slabbetje – Met pit

17,50

Het Baby Slabbetje – Met Pit van Ministerie van Unieke Zaken is een speelse crèmekleurige slab met kersjes, gemaakt van 100% biologisch katoen. Het is comfortabel, praktisch, en makkelijk te reinigen. Dit slabbetje is een duurzame keuze, geproduceerd volgens Fair Wear en vegan goedgekeurd. Het merk staat bekend om zijn creatieve en ethische producten die zowel stijl als functionaliteit bieden.

7 op voorraad

Beschrijving

Het Baby Slabbetje – Met Pit

Dit slabbetje van het Ministerie van Unieke Zaken voegt een speelse en charmante touch toe aan de maaltijd van je kleintje. Dit crèmekleurige slabbetje is versierd met een schattige afbeelding van twee kersjes, ideaal voor kleine avonturiers met pit. Gemaakt van 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen, voldoet het slabbetje aan de strenge eisen van de GOTS-certificering en staat voor extra duurzaamheid en zachtheid.

Het slabbetje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verantwoorde keuze. Het is Fair Wear-gecertificeerd, vegan goedgekeurd en voldoet aan de OEKO-TEX Standard 100, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen en onder eerlijke arbeidsomstandigheden is geproduceerd. Dit slabbetje combineert stijl en ethiek, en is perfect voor ouders die zowel modebewust als milieuvriendelijk willen zijn.

Dit Baby Slabbetje – Met Pit is ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten. Het zachte, ademende katoen zorgt ervoor dat je kleintje zich comfortabel voelt tijdens de maaltijd, terwijl de hoge kwaliteit van het materiaal helpt om morsen en vlekken gemakkelijk op te vangen. Het leuke ontwerp met kersjes voegt een speelse noot toe aan het eetmoment, waardoor elke maaltijd een plezierige ervaring wordt. Het slabbetje is eenvoudig te reinigen en bestand tegen veelvuldig gebruik, waardoor het een praktische en duurzame keuze is voor elke ouder.

Kenmerken:
– Merk: Ministerie van Unieke Zaken
– Materiaal: 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen (GOTS)
– Fair Wear, Vegan approved, OEKO-TEX Standard 100
– 210 GSM

Het Ministerie van Unieke Zaken staat bekend om zijn innovatieve en originele producten die alledaagse voorwerpen een bijzonder tintje geven. Sinds de oprichting heeft het merk een reputatie opgebouwd voor het combineren van creativiteit met ethische en duurzame productieprocessen. Hun producten, zoals dit slabbetje, zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook vervaardigd met respect voor mens en milieu. Door gebruik te maken van biologische materialen en te voldoen aan strenge milieunormen, biedt het merk stijlvolle items die een positieve impact hebben. Het Ministerie van Unieke Zaken blijft inspireren met hun unieke ontwerpen en toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Extra informatie

Maten

6 – 12 maand, 12 – 18 maand, 18 – 24 maand, 24 – 36 maand

Voor wie

Baby

Extra eigenschappen

Ecologisch

Soort

Kledij

Color

wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baby slabbetje – Met pit” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)