Het Huis van De Vreemde Eend

Baby slabbetje – Sjoeke

17,50

Het Baby Slabbetje – Sjoeke van Ministerie van Unieke Zaken is een crèmekleurig slabbetje met een schattige éclair-afbeelding. Gemaakt van zacht, biologisch katoen (GOTS), is het Fair Wear-gecertificeerd, vegan goedgekeurd en voldoet het aan OEKO-TEX Standard 100. Ideaal voor milieuvriendelijke ouders die zoeken naar een stijlvolle en praktische oplossing voor maaltijden.

9 op voorraad

Beschrijving

Het Baby Slabbetje – Sjoeke

Voeg een speelse touch toe aan de maaltijden van je kleintje met het Baby Slabbetje – Sjoeke van het Ministerie van Unieke Zaken. Dit crèmekleurige slabbetje is versierd met een leuke afbeelding van een éclair, waardoor het zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Het is gemaakt van 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen (GOTS). Dit slabbetje combineert duurzaamheid met een zachte feel en voldoet aan strenge biologische en ethische normen.

Ideaal voor ouders die waarde hechten aan stijl en milieuvriendelijkheid, is dit slabbetje Fair Wear-gecertificeerd, vegan goedgekeurd en voldoet aan de OEKO-TEX Standard 100. Dit betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen en geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Met zijn praktische ontwerp vangt het slabbetje morsen en vlekken op, en blijft het comfortabel voor je kleintje tijdens elke maaltijd. Het is eenvoudig te reinigen en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor elke eetbeurt plezierig wordt.

Kenmerken:
– Merk: Ministerie van Unieke Zaken
– Materiaal: 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen (GOTS)
– Fair Wear, Vegan approved, OEKO-TEX Standard 100
– 210 GSM

Het Ministerie van Unieke Zaken staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle benadering van alledaagse producten. Sinds de oprichting heeft het merk een reputatie opgebouwd voor het combineren van creativiteit met ethische productie. Hun producten, zoals dit slabbetje, zijn ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als duurzaamheid. Door gebruik te maken van biologische materialen en strikte milieunormen te volgen, biedt het merk stijlvolle en verantwoorde keuzes voor elke ouder.

Extra informatie

Maten

6 – 12 maand, 12 – 18 maand, 18 – 24 maand, 24 – 36 maand

Voor wie

Baby

Extra eigenschappen

Ecologisch

Soort

Kledij

Color

wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baby slabbetje – Sjoeke” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)