Het Huis van De Vreemde Eend

Odd Socks – Sockasaurus voor kinderen

29,00

De Odd Socks – Sockasaurus zijn speelse sokken met vrolijke dinosaurussen, perfect voor iedereen die van kleur en avontuur houdt. De set bevat zes unieke sokken, ideaal om te mixen en matchen. Bovendien is de verpakking duurzaam, gemaakt van 99% gerecycleerde materialen. Perfect als cadeau voor een glimlach en een originele flair in elke outfit!

4 op voorraad

Beschrijving

Odd Socks – Sockasaurus voor kinderen

De Odd Socks – Sockasaurus voor kinderen zijn een geweldige manier om je speelse kant te laten zien en tegelijkertijd een glimlach op iemands gezicht te toveren. Deze vrolijke sokken met schattige dinosaurussen zijn perfect voor kinderen en volwassenen die van avontuur en plezier houden. Of het nu voor een verjaardag, een feestje of gewoon een onverwacht cadeau is, deze sokken zorgen voor een sprankje vreugde in elke outfit. Ze zijn ideaal voor iedereen die houdt van unieke en kleurrijke mode.

De Sockasaurus set bevat zes individuele sokken met een leuk dinosaurusthema, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen naar jouw stijl. Met ontwerpen die variëren van schattige dino’s tot speelse prints, geef je elke outfit een originele flair. Bovendien is de verpakking milieuvriendelijk en gemaakt van 99% gerecycleerde materialen, wat deze sokken niet alleen leuk maakt, maar ook een duurzame keuze. Perfect voor iedereen die zowel mode als het milieu belangrijk vindt!

De kleurrijke en speelse ontwerpen brengen een glimlach op je gezicht en zorgen ervoor dat je elke outfit opfleurt. Deze sokken zijn niet alleen comfortabel, maar ook een geweldige manier om je liefde voor dino’s te tonen. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, speciale gelegenheden of als leuk cadeau voor vrienden en familie die een beetje plezier in hun leven willen toevoegen.

Deze sokken zijn gemaakt van:

  • 76% katoen
  • 23% polyamide
  • 1% elastaan

Over Odd Socks

Odd Socks staat bekend om zijn gedurfde en speelse sokkenontwerpen die elke outfit opvrolijken. Sinds de oprichting heeft het merk zich onderscheiden door comfortabele sokken te creëren die ook een sterke persoonlijkheid uitstralen. Met unieke prints en hoogwaardige materialen biedt Odd Socks een scala aan sokken die elke dag bijzonder maken. Elk paar is een vrolijk statement van creativiteit en plezier, ontworpen om je humeur te verbeteren en je stijl te laten stralen.

 

 

Extra informatie

Soort

Kousen

Maten

27-30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Odd Socks – Sockasaurus voor kinderen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)