Het Huis van De Vreemde Eend

Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar)

29,00

De Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar) zijn kleurrijke sokken voor kleintjes, bedrukt met schattige monstertjes. Deze set van vijf paar maakt elke outfit vrolijk en is perfect als cadeau voor verjaardagen of feestjes. Ontworpen voor kinderen van 2-4 jaar, bieden ze comfort en kwaliteit met zachte, ademende materialen. De speelse ontwerpen toveren glimlachen op de gezichten van peuters en kleuters, waardoor ze elke dag met plezier kunnen rondrennen. Odd Socks staat bekend om zijn creatieve en comfortabele sokken die zowel jong als oud blij maken!

4 op voorraad

Beschrijving

Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar)

De Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar) zijn een geweldige manier om de kleintjes in stijl te laten stralen! Deze set van vijf paar kleurrijke sokken is bedrukt met schattige monstertjes die elke outfit opvrolijken. Ideaal als cadeau voor een verjaardag, feest of gewoon om iemand te verrassen, deze vrolijke sokken brengen gegarandeerd een glimlach op elk gezicht. Perfect voor de kleine avonturiers die dol zijn op kleur en plezier in hun outfit!

Elk paar sokken biedt niet alleen schattige ontwerpen, maar ook comfort en kwaliteit voor de kleintjes. De sokken zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 2-4 jaar en gemaakt van zachte, ademende materialen die de hele dag comfortabel blijven. Ze zijn ideaal om te mixen en matchen met verschillende outfits en zorgen voor een speelse uitstraling.

De Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar) zijn niet alleen praktisch, maar ook een bron van vreugde voor peuters en kleuters! De schattige monstertjes op de sokken toveren onmiddellijk een glimlach op hun gezicht. Kinderen houden van de levendige kleuren en leuke ontwerpen, waardoor ze zich extra speciaal voelen bij het dragen van deze vrolijke sokken. Het is geweldig om te zien hoe deze sokjes hun dag opfleuren, terwijl ze vol enthousiasme rondrennen en spelen. Of ze nu thuis zijn of op school, met de Snuggle Bugs sokken voegen ze een speelse en blije noot toe aan elk avontuur!

Deze sokken zijn gemaakt van:

  • 76% katoen
  • 22% polyamide
  • 2% elastaan

Over Odd Socks

Odd Socks staat bekend om zijn gedurfde en speelse sokkenontwerpen die een glimlach op elk gezicht toveren. Het merk onderscheidt zich door sokken te maken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een sterke persoonlijkheid en creativiteit uitstralen. Met unieke prints en hoogwaardige materialen creëert Odd Socks sokken die elke dag bijzonder maken voor jong en oud. Elk paar is een vrolijk statement van plezier, perfect om de kindertijd nog leuker te maken!

Extra informatie

Soort

Kousen

Maten

2-4 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Odd Socks – Snuggle Bugs (2-4 jaar)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)