Het Huis van De Vreemde Eend

Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s

29,00

De Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s bieden vijf paar schattige sokken met vrolijke bloemenprints, perfect voor baby’s van 1-2 jaar. Ideaal als cadeau voor babyshowers of verjaardagen, voegen ze een speelse flair toe aan elke outfit. Gemaakt van comfortabele, hoogwaardige materialen, zijn ze zowel stylish als praktisch. Odd Socks staat bekend om zijn unieke ontwerpen die elke dag een vrolijke touch geven aan je kleintje!

4 op voorraad

Beschrijving

Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s

De Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s zijn niet alleen een schattige aanvulling op de kleding van je kleintje. Daarnaast zijn ze ook perfect als cadeau. Deze vijf paar superleuke sokken zijn ontworpen om een glimlach op ieders gezicht te toveren. De vrolijke bloemenprints fleuren elke outfit op. Ideaal voor baby’s van 1-2 jaar en een geweldig geschenk voor babyshowers, verjaardagen of gewoon om de kleintjes in je leven te verwennen. Deze sokken brengen een speelse flair in de garderobe van je baby en maken elke stap nog leuker!

Met hun unieke ontwerpen zijn deze sokken niet alleen stylish, maar ook praktisch. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze comfort en zachtheid voor de kleine voetjes. De Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s zijn perfect voor de modebewuste ouder die wil dat hun kindje er schattig uitziet, zonder in te boeten op kwaliteit.

De Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s zijn niet alleen schattig, maar ook praktisch. Elk paar sokken is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden aan de kleine voetjes. Het zachte katoen zorgt voor een fijne pasvorm, terwijl de elastische bandjes ervoor zorgen dat de sokken goed op hun plaats blijven, zelfs tijdens de meest actieve speelmomenten. De vrolijke bloemenprints brengen een speelse flair naar elke outfit en zijn perfect voor zowel speciale gelegenheden als dagelijkse avonturen. Of je nu een cadeau zoekt voor een babyshower of gewoon je eigen kleintje wilt verwennen, deze sokken zijn een leuke en functionele keuze!

Deze sokken zijn gemaakt van:

  • 79% katoen
  • 19% polyamide
  • 2% elastaan

Over Odd Socks

Odd Socks staat bekend om zijn gedurfde en speelse sokkenontwerpen die elke outfit een boost geven. Sinds de oprichting heeft het merk zich onderscheiden door sokken te maken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een sterke persoonlijkheid uitstralen. Met unieke prints en hoogwaardige materialen creëert Odd Socks sokken die elke dag bijzonder maken. Elk paar is een vrolijk statement van creativiteit en plezier, ontworpen om je humeur op te vrolijken en je stijl te laten stralen.

Extra informatie

Soort

Kousen

Maten

12-24 maand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Odd Socks – Whoopsy Daisy voor baby’s” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)