Het Huis van De Vreemde Eend

DIY set: Houten kerstdecoratie om te schilderen

13,40

De DIY Set: Houten Kerstdecoratie om te Schilderen van Gisela Graham bevat vier houten ornamenten om zelf te beschilderen, inclusief verf, penselen en koordjes. Perfect voor een creatieve gezinsactiviteit en het personaliseren van je kerstboom.

12 op voorraad

Beschrijving

DIY Set: Houten Kerstdecoratie om te Schilderen

Breng extra plezier en creativiteit in je kerstversiering! Hoe leuk is de DIY Set: Houten Kerstdecoratie om te Schilderen van Gisela Graham? Deze set bevat vier charmante houten kerstornamenten die je zelf kunt beschilderen om een persoonlijke touch aan je kerstboom toe te voegen. De set wordt geleverd met koordjes voor het ophangen, verf in zes levendige kleuren en bijbehorende penselen.

Het is de perfecte gezinsactiviteit om samen te genieten van het opzetten van kerstdecoraties. Laat de creativiteit van jouw kinderen tot leven komen en creëer herinneringen die nog jarenlang meegaan. Deze DIY set biedt een leuke en unieke manier om je kerstversiering te personaliseren en een feestelijke sfeer te creëren in jouw huis.

De DIY Set: Houten Kerstdecoratie om te Schilderen biedt een leuke en interactieve manier om je kerstversiering uniek te maken. Het creatieve proces van schilderen helpt kinderen en volwassenen om samen quality time door te brengen. Een leuk samenzijn met het gezin terwijl ieder hun eigen kerstornamenten ontwerpt. De set stimuleert de verbeelding en laat jouw persoonlijke flair zien in gepersonaliseerde kerstdecoraties. Na het schilderen krijgen handgemaakte ornamenten een speciaal plekje in je kerstboom. Deze herinneringen worden nadien elk jaar opnieuw gekoesterd.

Kenmerken:
– Afmetingen: 17 x 19 x 2 cm
– Gewicht: 150 g
– Materiaal: 90% dennenhout, 9% verf, 1% MDF, kwasten
– Merk: Gisela Graham (Londen)

 

Gisela Graham

Gisela Graham is een toonaangevend merk uit Londen, bekend om haar unieke en elegante decoratieve items. Sinds de oprichting in de jaren ’80 heeft het merk wereldwijd naam gemaakt met zorgvuldig ontworpen producten die een perfecte balans vinden tussen traditie en innovatie. Gisela Graham staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor elk item tijdloze charme en verfijning uitstraalt.

Van feestelijke kerstdecoraties tot stijlvolle woonaccessoires en geschenken, Gisela Graham biedt een breed scala aan decoratieve stukken die geschikt zijn voor elk seizoen en elke gelegenheid. Het merk blijft klanten inspireren door continu nieuwe, sfeervolle collecties te lanceren, waarmee het een blijvende indruk maakt in de wereld van interieurdecoratie.

Extra informatie

Soort

Decoratie, Speels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DIY set: Houten kerstdecoratie om te schilderen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75! 
LANGERE LEVERTERMIJNEN TUSSEN 30/09 EN 18/10: PAKJES WORDEN 1x PER WEEK VERSTUURD (OP VRIJDAGEN 4/10, 11/10 EN 18/10)