De Vreemde Eend

Jubileum : 8 te gekke jaren

En dan is er ineens Facebook die me handig een herinnering stuurt : Throwback, 8 jaar geleden werd ik de de bezielster van De Vreemde Eend. Hoera voor ons samen! En wat een avontuur was dat. Zeker de krachtige tik krijgen van een vrachtwagen, zorgde voor een grote uitdaging. Thanks to een heel pak helpende eendjes, kon de winkel toch min of meer open zijn in 2018/2019. De corona periode was zelfs een verademing met de verplichte rust, die net nodig was.

In het staartje van de corona periode gingen we ertegenaan met de verbouwingswerken. Intussen is niet 1 verdiep maar werden alle 4 de verdiepen gerenoveerd. Al wil ik toegeven dat de motivatie om het bovenste verdiep ook helemaal spic en span te krijgen, vooral gepusht werd door het plafond dat naar beneden kwam.

En wat een avontuur was dat om al die lieve klanten te mogen zien glunderen als het perfecte geschenk gevonden werd. De dankbaarheid, de verhalen die binnenwaaiden, die wondere menselijke ontmoetingen, dat is waarvoor we staan. Een gezellige thuis vol beestjes en blaadjes dat stralen we uit. We kiezen de geschenken met zorg om hun verhaal, en vaak zit er ook ook speelse toets bij. Bovendien trachten we het LEF gehalte ook een podium plaats te geven. Want LEF staat voor Lokaal Ecologisch en Fairtrade en daar worden we allemaal blij van.

En zie, de winkel is bijna helemaal klaar om te veranderen van naam. De Vreemde Eend wordt ‘Het Huis van De Vreemde Eend’ Een naam die veel beter past bij een winkel in twee verdiepen. Op het eerste verdiep ontdek je naast de pop-in ook een Secret Garden onze zonnetuin ideaal om even wat me-time te scoren bij een drankje. Op het tweede verdiep staat de Snoezelruimte open en is er ook een workspace voor het bedrijf Flint branding. En helemaal in de kruin van ons huis, op het bovenste verdiep organiseren we workshops. De eerste workshop Kalligrafie schrijven was al een succes. Dus er volgen er nog. Hou de agenda zeker in de gaten.

Natuurlijk heb jij ook zin om langs te komen in ons Huis. Je bent er heel erg welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!