De Vreemde Eend

Kalligrafie workshop

  • Wanneer : donderdag 6 juni vanaf 19u tot 21u30
  • Waar : Het Huis van De Vreemde Eend – Wijngaardstraat 24 – Kortrijk
  • Kostprijs : € 20 (exclusief een kalligrafie stift om mee te werken)
  • Inschrijven: via annemie@devreemdeeend –
    betaling in de winkel of via BE48 0017 8708 2227 op naam van Annemie Dufromont

Naar aanleiding van onze 12° Verjaardag organiseren we samen een fijne Kalligrafie workshop. Corry van Focal Cards leert ons de eerste kneepjes van het vak. We gaan in onze workshop aan de slag met kalligrafie stiften om meteen te kunnen starten. Kalligrafie brengt tot rust en dat hebben we zo vaak nodig. Als je daarbij iets moois kan creëren is dat een extra geschenk. Verwen jezelf met een workshop of spreek af met een vriend(in), partner, zoon, dochter, collega. Een workshop Cadeau doen, kan zeker ook. Een super uniek geschenk.

Onze lesgeefster is Corry, de helft van het vriendenduo dat Focal Cards heeft opgericht. Focal Cards staat voor originele wenskaarten en geschenken waarin fotografie door Martine en kalligrafie door Corry centraal staan.

Wist je dat het woord Kalligrafie afkomstig is uit het Grieks, van het woord Kallos (schoonheid) en Graphein (schrijven). Het is in elk geval een kunstvorm en naar het schijnt word je van kunst blij. Dat is net wat we bij Het Huis van De Vreemde Eend als doel hebben. Mensen blij maken : via geschenken, beleving en nu dus ook deze Kalligrafie workshop.

In het verleden heeft Het Huis van De Vreemde Eend al verschillende keren mensen bij elkaar gebracht. We hebben daarvoor mooi ruimte op het eerste verdiep, die plek noemen we ook wel ‘Het Nest’ omdat mensen er bij elkaar komen en zich kunnen nestelen alsof ze thuis zijn. De Theegustaties die we gaven, waren steeds volzet, tijdens het woordpodium van ‘Veel Vijven en zessen’ zat het nest helemaal vol en ook creatieve lessen als juwelen maken uit ge-upcyclede materialen krijgen een plek bij ons.

Wil je zelf ook een workshop geven? Dat kan zeker. Laat van je horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!