De Vreemde Eend

10 juni 2021 : Vrijdag kadootjesdag voor de winkel

Tga vooruit of is het nu voorruit? 🙂 

In ons geval kan het alle twee, want al onze ruiten zijn vervangen en dat ging nogal vooruit. Top. De keuken stond al 3 maand helemaal open, het scheelde maar een pluim of er kwamen zwaluwen binnen nestelen, alsof het buiten was. Een mooi schuifraam pronkt nu knap tussen de keuken en het buitenterras. Terwijl er overal stof in de aanbieding ligt, vervingen we ineens ook de andere ramen. Vooruitziend qua isolatie, om door die voorruiten te zien. 😊

Deze week ging ik gewapend met kleurkaarten op zoek naar de perfecte tinten zodat de schilders naarstig verder konden. We gaan voor mint en twee accentmuren.
Het is te zeggen. Er is 1 accent muur die ik zo graag koester. De oranje muur die mijn vader schilderde was ook de laatste muur die hij ooit kleur gaf voor hij door een ongeval dat niet meer kon doen. En die mogen we houden.

Daarnaast krijgen we ook een super mooie appelblauwzeegroene muur bij de trap. Fantastisch signatuur eenden kleuren. De oranje poten met de prachtige gloed van de kop. De Vreemde Eend ten top.

En yes, kadootjes tijd.voor de winkel. De nieuwe open trap is er!  In primeur mocht ik vandaag helemaal emo over de nieuwe treden naar boven wandelen, yes, yes! 
Nu kunnen we veilig de mooie geschenken naar beneden halen. Zeer blij mee. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!