De Vreemde Eend

20 juni 2021 : Schilders in het groen, de designer op komst en een rechtervoet in staking

Een super spannende week.

Er wordt in Het Nest (1° verdiep) geplamuurd en geschilderd in zachte tinten groen voor alle rust.

Donderdag bouwt designer Antoine Sion van Atelier Michel Dupont de prachtige creaties op die ik tot hier vooral op foto zag. We verlangen alleszins om ze te mogen zien en tellen intussen af om de winkel terug te openen. Nieuwsgierig wat jullie ervan vinden.  

Ik hoor van klanten dat ze graag even komen gluren en als de winkeldeur openstaat is er altijd wel iemand die binnenspringt.
Al staat er nog heel veel op de todo lijst natuurlijk, ook op die van mij.  
En dan ineens….

Gaat mijn rechter voet in staking.
Die rechter enkel mopper, moppert : ‘Hela, hola, dat gaat zomaar niet, hele dagen met dozen  verhuizen van boven naar beneden en weer met planten in potten van beneden naar boven. Heen en weer rijden met meubels.
​Effe dimmen graag, dank u.’
Tja, zucht mijn hoofd, dat kan kloppen. Na mijn ongeval van 5/10/18 kreeg mijn lichaam wel een en ander te verduren en mijn rechter voet wil nog steeds niet goed mee. De sporen van 20% arbeidsongeschikt te zijn laten zich dan toch voelen.
Maar, hoe moet het dan verder? Hoe krijg ik alle mooie geschenken van het 3° verdiep weer naar beneden? Hoe raken alle andere meubels op zijn plek? Hoe verhuis ik alles uit de pop-up weer netjes naar de winkel. Wie zal al dat stof wegblazen? Enz.  
Dromen zijn er om gerealiseerd te worden en de komende dagen brengen vast raad. Ook dat is spannend. 
Wordt vervolgd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!