De Vreemde Eend

2 juli 2021 : De winkel is….KLAAR !

Toch zo ver als het kon lukken. Met zoveel mensen samen is gewerkt om voor jullie een winkel te creëren waar beleving een podiumplaats krijgt. De eerste reacties voelen heel warm aan en dat doet zoveel deugd.

Vandaag zijn er een massa mensen die een ferme dank je wel te zeggen

Anne die me tipte voor design in shop en die de bal aan het rollen bracht. Antoine die voor ons bijzonder unieke displays maakte en eerst heel goed luisterde. Jurgen en Veerle van DTA projects die de grote werken mee uitdachten en vorm gaven, zonder hen was dit project niet af in deze korte tijd.

Alle schilders, electriciens, timmermannen, sanitairman, plakker die het beste van zichzelf gaven om een droom uit te werken. Mijn bubbel die al die maanden moest verdragen dat ik in een winkelwolk leefde, en hoe hard ze hielpen waar het nodig was. Nu is de winkel terug van jullie, lieve klanten. De afgelopen periode is voor de lokale handelaars een ferme uitdaging. Een winkel kan alleen bestaan door jullie en voor jullie.

Het grote team van familie en aangelanden die afgelopen zaterdag in een ketting alle geschenken weer naar beneden bracht. Elisabeth, haar mama en Hannelore voor de etalage en nog zoveel meer. Welkom om De Vreemde Eend te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!