De Vreemde Eend

20 januari 2022 : Zaterdag wordt snaterdag

Vanaf 24/01 is de winkel open op zaterdag vanaf 10u tot 18u !

De webshop blijft 24/7 open. Volg de nieuwe collectie ook daar op de voet.

Wat ga ik jullie missen : de lachrimpels rond de ogen, de gekke en ontroerende verhalen, het warme gevoel mee te kunnen helpen de perfecte geschenken uit te kiezen.

Collega Elisabeth zal in mijn plaats jullie met alle plezier verwelkomen.  

Hoelang de winkel enkel op zaterdag open kan,  hangt af van de vlotte revalidatie na mijn operatie op 24/01. De prof die me opereert heeft me op het hart gedrukt dat ik daar tijd voor moet nemen. Na mijn/ongeval in okt 2018 heb ik inderdaad geleerd dat revalideren niet zo vlot gaan als je te snel weer wil hernemen.  

In het kort komt het hierop neer : mijn rechtervoet lijkt nu op een linker (nog een gevolg van mijn ongval) en dat is behoorlijk onhandig om te wandelen en staan. De prof beloofde me als nieuwjaarsgeschenk een echte rechtervoet en pakt als bonus ook de halus falgus aan.

Terwijl ik me met krukken en later met vaste schoen uit de voeten maak, ga ik voor jullie wel achter de schermen aan de slag. Voor nu verklap ik alleen dat we in april 10 jaar De Vreemde Eend vieren. Dat feest laten we niet ongemerkt voorbijgaan, zal je gaandeweg ontdekken.

Alle updates kunnen jullie vlot volgen via sociale media, onze nieuwsbrief of de webshop. Ook veranderingen van extra winkel uren worden zo doorgegeven.

Intussen grote merci aan Elisabeth die een krak is in het maken van etalages.

Dank je wel …..Dat jullie voor originele geschenken aan De Vreemde Eend blijven denken. Want jullie zijn het kloppend hart van de winkel. Stel gerust je vragen, we helpen je met plezier verder.

Dank je wel …..Om onze berichten te delen en vrienden uit te nodigen fan te worden.  

Dank je wel ….Om De Vreemde Eend te koesteren.

Tot kwaaks !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!