De Vreemde Eend

Dinsdag 21 april 2021 – 7u : Hoera, ze zijn begonnen

Hoera, ze zijn begonnen en dat is supergoed nieuws.

Ons avontuur.

Zowat anderhalf jaar geleden huppelde ik op krukken naar de eerste vergadering ‘design in shop’ van Kortrijk. Thx to Anne die me tipte. Kortrijk wil de beleving in winkels mooier maken en daar stappen we met De Vreemde Eend graag in mee. We namen designer Antoine Sion van Atelier Dupont onder de arm omdat hij voornamelijk aan de slag gaat met recycleerbare materialen. En dus heeft hij bij ons een streepje voor.

We dromen groots en pakken ineens de andere uitdaging aan voor de winkel, voor jullie. We willen er heel graag voor zorgen dat de verdiepingen boven de winkel ook beleefd worden met: een stuk uitbreiding van de winkel boven, een zonneterras, plaats om de Ortea?  en  iced coffee te genieten, ruimte om samen te komen, een klein event te organiseren…..Droom gerust mee.
Uiteraard kwamen we horden uitdagingen tegen, maar we lieten ons niet kennen, sterk als we zijn. Samen met Elisabeth en Monne droegen we zoveel mogelijk meubels en geschenken naar drie hoog, wij kunnen dat!

Tegen 7u deze morgen was de winkel compleet leeg

Om 7u30 werd de eerste laminaat al weggehaald door DTA die de grote werken aanpakt.

Jurgen van DTA is alvast fan van onze winkel en van onze Odd Socks. 🙂 

Hoe spannend is dat, vernieuwen, mooier maken, veranderen. Voor jullie omdat jullie nog meer kunnen genieten van jullie bezoek straks.
Ook spannend: We willen graag re-openen op 1 juli.
Zullen we daarin slagen? Duimen jullie mee?
Je ontdekt hier alle vorderingen, week na week

Ps: We laten jullie natuurlijk niet aan jullie lot over, want vanaf 26/04 kunnen jullie wel alweer terecht in onze pop-up in de K, niv -1 tegenover de Casa. Spring daar binnen om je Ortea? aan te vullen en originele geschenken te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!