De Vreemde Eend

Glazen voor de jarigen

Soms is het zo vol in mijn hoofd van de nieuwe gekke, wonderlijke ideeën. Er valt namelijk zoveel uit te proberen, zoveel moois zelf te maken en te experimenteren.

En gelukkig is er ook een goeie reden om aan de slag te gaan. We zochten een mooi geschenk voor de jarigen in de winkel. Iets dat niet alleen nuttig is, maar ook schoon om naar te kijken en speels om een glimlach te toveren.

Na brainstormen met mijn meest creatieve hersencellen, werd het glasidee met applaus onthaald. Zoeken naar alle juiste materialen is dan weer een ander leuk verhaal. Want we leren ineens nieuwe verfsoorten kennen voor het glas met bijhorende stiften. En we kozen voor upcycling van glazen, zodat het helemaal past in het verhaal van De Vreemde Eend.

De grootste hindernis was nog wel om op een bijzonder mooie manier de sierlijke letters op het glas te krijgen. Vaak kan ik mijn eigen doordeweekse geschrift niet lezen, dus kalligrafie is dan echt een uitdaging. Maar zie, via wat youtube tutorials, wat penselen, sponsjes en een oven slaagt een vreemde eend erin om glazen te ontwerpen die perfecte geschenken zijn voor jarigen.

Jawel, het zijn geschenken, we geven ze dus gratis. Dat maakt hen nog unieker, omdat je ze niet kan kopen.

Wat doe je ervoor om de glazen te bemachtigen?

Jarig zijn 😉

In de maand van de verjaardag kom je shoppen met je paspoort, Iemand anders kan ook een foto van jouw paspoort meebrengen.

Vanaf een aankoop van €50, krijg je helemaal gratis niet een maar twee glazen gratis. Zodat je zeker kan klinken ‘Op Wat Is’.

Dat glas laat je toch niet aan je voorbijgaan zeker 😊.

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!