De Vreemde Eend

Hoera, De Vreemde Eend viert 11 jaar

Daar hoort een feestje bij en een dubbel feest ook, want bezielster Annemie Dufromont staat dan ook al 7 jaar in de winkel. Zeggen dat het een avontuur werd is een Understatement met hoofdletter.

We zijn dan ook zo blij met klanten als jullie, die steeds weer met boeiende verhalen, leuke anekdotes en ander gesnater.

Dank je wel voor die mooie jaartjes tot hiertoe en we kwaken er nog mat ferme herinneringen bij.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaart en daarom hebben we kunstenaars Griet en Lucas Bertels uitgenodigd om gepersonaliseerde kaartjes te maken. Het moment dus om op te lijsten wie er zoal jarig is in de komende maanden en wie een persoonlijk kaartje mag krijgen.

Lucas en Griet, vader en dochter komen life tekenen op 20/05 vanaf 10u tot 18u. Zet de datum alvast in de agenda.

Lucas Bertels is een zeer gerespecteerde Boomse kunstenaar. Hij ontwierp heel wat decors voor toneel en bouwde vele stands op. Hij exposeert zowel in binnen- als buitenland. Als etalagist, winnaar van diverse nationale- en internationale prijzen, verdient hij zijn sporen. Hij is ook restaurateur van praalwagens en ontwerper van de nieuwe reus Michaël voor de Brusselse Ommeganck.

’t Prinsekind is de officiële winkel waar het creatieve werk van Griet wordt verkocht. Je vindt er fantastische cadeautjes voor elke smaak waaronder handgemaakte fantasiejuwelen, eigen ontworpen wenskaarten, stempels, geschenkdozen, albums, schilderijtjes…We vinden het ook fijn om ‘op maat’ te werken. De stempels van Ruben en Rutje hebben al een eigen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!