De Vreemde Eend

Creatieve workshop 10 okt ’23

De workshop is intussen mooi en boeiend verlopen, met veel inspiratie voor wie erbij kon zijn. Wil jij graag in de toekomst nog deelnemen? Laat dan van je horen via annemie@devreemdeeend.be dan houden we je op de hoogte.

ZÓILAB is een creatieve workshop waarbij je een persoonlijk sieraad of zelfs een klein voorwerp maakt van eenvoudige materialen. Voorgesteld door de Braziliaanse art.designer Vanessa Wagneur. Kom en ontdek de 7 stappen om je creativiteit vorm te geven! Een leuke en verrassende uitdaging

Er is op dit moment nog geen datum voorzien, maar we zijn de agenda aan het bekijken. Hieronder krijgen jullie alvast de smaak te pakken 😉

Ontdek uw eigen creativiteit & creëer duurzame spulletjes.

ZÓILAB is een creatieve workshop waarbij je een persoonlijk sieraad of zelfs een klein voorwerp maakt van eenvoudige materialen. Voorgesteld door de Braziliaanse art.designer Vanessa Wagneur. Kom en ontdek de 7 stappen om je creativiteit vorm te geven! Een leuke en verrassende uitdaging!

Vanessa Wagneur is een Braziliaanse art designer. Vanessa slaagt erin om verfijning, het unieke en delicate in haar werk te vertalen. Als ontwerpster heeft ze ervaring in grafiek, branding en duurzame mode. Als onderneemster gelooft ze dat design een krachtige inspiratiebron is om bewust te zijn van de wereld en deze vorm te geven.  Zij is en heeft de ziel van een kunstenaar, het lichaam van een ontwerper en een lerende geest.

Di. 10 okt. – 19u30 – €15 – Inschrijven vooraf vereist.

Mogelijk via deze link naar onze webshop, meteen in de winkel, via annemie@devreemdeeend.be of 0479 97 99 66

Locatie:

Het Nest van De Vreemde Eend

Wijngaardstr. 24, Kortrijk

een samenwerking van 11.11.11, avansa, OC Marke & Stad Kortrijk ism De Vreemde Eend

‘Mensen Onderweg’ wordt gevormd door enthousiaste mensen die verschillig zijn voor een multiculturele en solidaire wereld waarin diversiteit, mensen onderweg, inclusie, vrede een evidente plaats hebben. Vanuit een diep en wederzijds respect stellen we mensen onderweg in kunst, creativiteit en cultuur centraal. Samen dragen we deze basishouding uit. Aan tafel als het kan, op de barricaden als het moet. We zijn kritisch maar constructief, dwars maar genuanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!