De Vreemde Eend

Vacature : beheerder webshop

We zoeken een partner bij De Vreemde Eend voor de overname van de webshop. De Vreemde Eend is een warme, wervelende winkel in het centrum van Kortrijk. Onze Webshop : www.devreemdeeend.be heeft nood aan versterking.

We zoeken iemand die : ° Met passie zelfstandig kan werken ° Een hart heeft voor De Vreemde Eend Vertrouwd is met het beheren van een webshop ° Vertrouwd is met wordpress (daarin is de webshop opgebouwd) ° Vertrouwd is met SEO ° Marketing skills heeft ° Een beetje zottigheid over zich heeft

Takenpakket 😊 deeltijds)

° Toevoegen van nieuwe geschenken aan onze bestaande webshop ° Alle geschenken qua SEO verfijnen om verkoop te optimaliseren. ° De Facebookshop simultaan aanvullen ° Zelfstandig en in vertrouwen kunnen werken

Bonus

° Vertrouwd zijn met marketing via sociale media om ook dit takenpakket over te nemen ° Graag in de winkel staan, er is een mogelijkheid om een dag per week de winkel te beheren en in die tijd ook de webshop taken af te werken. ° Doorgroeimogelijkheden zijn zeker mogelijk.

Pas je zelf in dit profiel?

Neem contact op met annemie@devreemdeeend.be of kom meteen langs in de winkel Ken je iemand? Stuur ajb dit bericht door.

Dank je wel

Annemie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!