De Vreemde Eend

Reizend woordpodium, veel Vijven en Zessen

Wist je dat de winkel De Vreemde Eend  eigenlijk een Huis vol beleving is geworden? Op het eerste verdiep (Het Nest) is er plaats voor events, de specialekes. Misschien herinneren jullie nog de THEEgustaties nog waar we steeds volgeboekt, met 23 tealovers heerlijk konden proeven van de thee terwijl de Theesommeliers van Ortea? De meest handige tips en tricks toonden voor het zetten van de thee en ons meenamen naar de wondere wereld van de theebladeren.

Voor het event van zondag 29/01 kregen we een nog grotere uitdaging. Het woordpodium van veel Vijven en Zessen streek neer in De Vreemde Eend. Dat podium houdt namelijk van vreemde snuiters en dus voelden ze zich als een eend in het vijverwater bij De Vreemde Eend!

Meer dan dertig wonderlijke mensen kwamen afgezakt naar Het Nest boven de winkel. We haalden dus alle stoelen en kussens uit de kast, ook de trap bleek een handige zitplaats.

Deze woordkunstenaars hadden ze in petto:
Didi De Paris, punkdichter en allround enfant terrible.
De Vreemde Eend zelve: Annemie met Haiku’s.
Pieter Deprez, Wensmens en stichter van het Gentse woordpodium Auw La vervolledigt onze line-up met zijn poëzie.
Iedereen kon ook zelf meedoen of genieten van ons rariteitenkabinet (AKA de open mic!)

Uiteraard zorgden we ook voor versnaperingen met popcorn en theetjes.

Wil je graag het volgende woordpodium meemaken. Kom dan al af naar café de doedelzak op 26/02 om 15u. Alle info vind je Hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!