De Vreemde Eend

Alle klanten schenken samen 100 bomen

We kregen op 16/02 hoog bezoek in De Vreemde Eend. Tillia van Bos+ had haar camera, statief en microfoon zelfs meegenomen. Ik had eenvoudig gehoopt op een foto met Tillia bij het overhandigen van de cheque, maar het mocht een filmke worden, gemaakt door Bos+. Dat kon allemaal omdat we samen met jullie, de klanten van De Vreemde Eend, met 4% van de geschenken voldoende euro’s verzamelden om er 100 bomen mee te planten.

Een geweldige dank je wel daarvoor, want we konden daardoor afgelopen donderdag een mooie cheque overhandigen aan Bos+

De film met de oprechte dank je wel ontdekken jullie HIER

Tillia van Bos+ kwam langs om de cheque in ontvangst te nemen

Op black Friday 2022 startten we bij  De Vreemde Eend in Kortrijk met een wel heel inspirerende actie. We besloten om vanaf de commerciële hoogdag per verkocht product 4% aan BOS+ te schenken. Met dat geld worden eind 2023 maar liefst 100 bomen geplant in Vlaanderen.

Via onze affiche konden jullie volgen hoeveel bomen we dag na dag spaarden. Op de poster kleefden we 100 stammen, zorgvuldig geselecteerd naar kleur en uitgeknipt uit oude tijdschriften. Telkens wanneer er genoeg geld was ingezameld om een nieuwe boom te planten, plakten we er een kruin bij. Sommige klanten schonken zelf ook nog een extra boom.

Het Klimaat een handje helpen

Als voormalig 11.11.11 vrijwilliger,  is deze actie natuurlijk en vanzelfsprekend.

Doordat ik nog  steeds gebeten ben door wat er in onze wereld gebeurt, merken we vanzelf dat ons klimaat een handje nodig heeft. Via De Vreemde Eend kunnen we een ‘takje’ bijdragen, door bomen te laten planten, een van de beste manieren om klimaatverandering tegen te gaan.

Van Green Friday naar Green Year

Na het succes van de Green Friday actie, besloten we dat De Vreemde Eend de boomplantactie verder laat lopen in de toekomst. We houden jullie heel graag op de hoogte. Jullie geschenken krijgen alvast een groen randje

We schenken met onze inspiratiewinkel vol beestjes en blaadjes 4% van de geschenken terug aan de natuur, via Bos+ Vlaanderen. Want extra bomen, daar wordt de natuur blij van, en wij natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!