De Vreemde Eend

Feest in Het Nest

Keek je buiten bij De Vreemde Eend al eens omhoog? Tel de verdiepen eens. Onze winkel is intussen een echt huis geworden waar er veel meer te beleven valt dan alleen de winkel.  En we gebruiken de ruimtes ook speels. Op het tweede verdiep heeft Wouter zijn plek gevonden voor zijn artistiek bedrijf Flint én er is ook een snoezelruimte voor volwassenen zonder beperking.

Op het eerste verdiep, in Het Nest, worden steeds weer nieuwe verhalen geschreven. Momenteel staat de pop-in van Klei@co te pronken en ontdek je nog meer van onze mooie collectie. Een aantal jaar geleden nestelde Lazoulli zich daar. Intussen heeft Griet met haar bijzondere schoenen een eigen winkel in de St. Maartenskerkstraat.   

Soms krijgen we de vraag of een groep mensen daar in Het Nest een feestje kunnen geven, of ze kunnen samenkomen om te vergaderen. Tijdens de openingsuren van de winkel kan dat zeker.

Wie weet was jij er wel zelf bij op een van onze THEEgustaties van Ortea? Koen kwam er met reisvrienden samen pizza eten, Margot vierde boven in onze secret garden haar verjaardag en het reizend woordpodium van Veel Vijven en Zessen landde daar met 32 poëzieliefhebbers. De Kortrijkse Femma groep pauzeerde in het Nest met koffie en lekkers, en met onze boekenbabbel kwamen we al een aantal keer samen in Het Nest of in de Secret Garden. Een ruimte op de groei dus.

Heb jij een plek nodig om tot 10 mensen te laten aan tafel samen zitten, of meer mensen in groepjes te laten genieten? Ben je op zoek naar een vergaderruimte, een unieke plek voor een feestje, neem gerust contact op en laat weten wat je nodig hebt. Samen schrijven we mooie nieuwe verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!