De Vreemde Eend

Flint Branding in onze Boomhut

Hoe toevallig kunnen sommige dingen lopen? Ulrike deelde een post op socials dat haar broer op zoek was naar een ruimte voor zijn bedrijf Flint Branding. Een plek om te illustreren en om artistieke opdrachten uit te werken.

Toeval wil nu dat we bij De Vreemde Eend in 2021 in totaal 3 verdiepen volledig renoveerden. Een heuse en spannende uitdaging was dat toen. Op het tweede verdiep noemden we de kamer met zicht aan de straatkant ‘De Boomhut’. Een perfecte plek voor een creatieve ruimte.

En zie, lang hoeft dat niet te duren, na wat overleg en praktisch geregel, kon Wouter boven aan de slag in oktober 2022. Superblij dat de ruimte een mooie invulling kreeg.

De Vreemde Eend wordt zo het Huis van De Vreemde Eend, waar dus veel meer dan alleen een winkel te vinden is. Wie zal het voorspellen welke mooie verhalen er nog in ons huis worden geschreven?

Wie is Flint?

Flint Branding, dat ben ik, Wouter Schoutteten. Op een queeste om bedrijven te inspireren met de mogelijkheden van visueel prikkelende communicatie.

In 2018 werd ik verkozen tot Unizo’s West-Vlaamse starter van het jaar.  Meer dan 10 jaar ervaring in design, marketing en illustratie. Meestal een one-man-band, maar wanneer nodig werk ik samen met een team van experts die vlot op elkaar ingespeeld zijn.

Ik help graag mee om van jouw merk een visuele belevenis te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!