De Vreemde Eend

Webshop De Vreemde Eend is niet = mega webshop

Waarom willen we als lokale handelaar ook een webshop aanbieden?

° Webshop van de lokale handel, opsteker voor de lokale winkel

° Verpakkingen worden steeds opnieuw gebruikt, geen extra afval : we sparen netjes alle dozen en extra verpakkingsmateriaal dat we krijgen van onze leveranciers. Op die manier is er zo weinig mogelijk verspilling van materiaal. We zien zelfs dat onze leveranciers zelf ook recycleren, helemaal goed dus.

° Geen dumping van orders die terugkomen : mensen die bij De Vreemde Eend kopen, sturen bijna nooit iets terug. Want ze kiezen ook bewust en krijgen mooie info over de geschenken.

° Afhaal in de winkel kan ook : dat is handig als je graag een bepaald geschenk voor jou wil reserveren, iemand anders kan ook je geschenk komen ophalen.

° Persoonlijke contacten kunnen ook online : we blijven handig bereikbaar voor adviezen, vragen via annemie@devreemdeeend.be, 0479979966, Facebook messenger, instagram bericht.

° Ook via de webshop wordt 4% van jouw geschenk doorgeschonken aan Bos+

° Omdat fysiek komen kopen niet altijd lukt vb. voor iemand die te ver af woont. We willen iedereen de kans geven uit ons assortiment te kiezen.

° Het contact tussen de koper en verkoper blijft door het warme verhaal dat we vertellen in onze webshop. Ook op die manier is de warmte van het contact het beleven waard.

° Omdat we het fijne proces van jouw aankoop, graag ondersteunen tot bij jou, onze lieve klanten. Wij bieden hulp bij uw aankoop als u die nodig hebt en we verleiden u nooit tot onnodige aankopen.

° Omdat we ook via de webshop ook mooie praktische uitleg geven over onze geschenken, rond wie de geschenken maakt en waarom we ze aanbieden.

° Omdat de webshop doorwandelen voor veel klanten vaak een stap is om toch in de winkel binnen te lopen om In De Vreemde Eend een ontmoetingsplaats te vinden voor mensen die eigenwijze, unieke en bijzondere geschenken zoeken.

° Omdat we van mensen houden en we weten dat het fijn is om ook eens van thuis uit te snuisteren en te overleggen met de loved ones…❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!