De Vreemde Eend

Welkom bij De Vreemde Eend: Een Nieuwe Helpende Eend

Hallo allemaal! Mijn naam is Levi Deseck en ik start een nieuw avontuur als stagiair bij De Vreemde Eend. Als student aan VIVES Kortrijk, heb ik dit jaar de sprong gewaagd in de richting van winkelmanagement, met de focus op vooral het e-commerceverhaal. En laat me je vertellen, ik ben enthousiast met de mooie kans die voor me ligt.

Ik ben een echte natuurgenieter. Elke dag sta ik wel eens even stil over de prachtige natuurmomenten die ik mag ervaren. Van rustige wandelingen in het winterweer tot fietsen in de warme zomer, het heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het is dan ook geen toeval dat ik nu mijn stage start bij ‘De Vreemde Eend’. Het bedrijf waar ik mijn talenten mag inzetten in een omgeving die een magisch natuurgevoel geeft.

Als dierenliefhebber heb ik al veel verschillende huisdieren gehad. Het gezelschap van dieren zorgt altijd voor een aangename sfeer. Dieren zijn voor mij een grote meerwaarde aan deze wereld en ik ben altijd wel geïnteresseerd om nieuwe dingen bij te leren over dieren.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met fitness, waar ik mezelf volledig kan laten gaan. Maar ik geef ook veel om mijn vriendschappen. 1 van de leukste dingen is toch wel quality time doorbrengen met goede vrienden. Ik kan ook zeker genieten om even te ontspannen en wat gefocust te gamen.

Terwijl ik dit nieuw avontuur begin, ben ik alvast zeer nieuwsgierig wat ik allemaal nog zal bijleren. Ik kijk ernaar uit om bij ‘De Vreemde Eend’ veel ervaring op te doen, om mijn passies te verbinden met mijn werk en om elke dag te genieten van de mogelijkheden die voor me liggen.

Tot snel in de winkel!
Met kwakende groeten
Levi Deseck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!