De Vreemde Eend

Update: nieuwe helpende eend

Hoi allemaal!

Tijd voor een nieuwe dosis avonturenverhalen vanuit De Vreemde Eend! De laatste weken hebben me een dieper inzicht gegeven in de wondere wereld van de winkel en de fascinerende webshop. Het is echt een ontdekkingsreis om de werking van de winkel te ontrafelen. In een korte tijd heb ik al heel wat mogen meemaken, van het toevoegen van producten aan de website tot het navigeren door de complexe wereld van social media en bestellingen. Het is echt een uitdaging om te zien hoe alles achter de schermen van een webshop werkt.

De kerstperiode bracht een aangename drukte met zich mee, en ik sprong zelfs bij in de fysieke winkel. Een totaal nieuwe ervaring voor mij, maar alles verliep vlotjes. Ik hoop van harte dat jullie allemaal een fantastische kerst en nieuwjaar hebben gehad!

Tijdens de feestdrukte van Kerstmis vond ik een rustig moment om wat kleding netjes op te vouwen. Binnen slechts 5 minuten drong het tot me door hoeveel toewijding het vraagt van fysieke winkeliers om alles zo keurig te houden. Laten we een beetje extra waardering tonen voor onze collega’s.

Met de steun van VIVES ben ik vastberaden om Annemie te helpen de webshop naar een hoger niveau te tillen. Het is een uitdagende taak, maar dat is precies waarom ik hier ben voor mijn stage: om te groeien, te leren en mijn talenten te ontplooien in de wereld van e-commerce.

Als trotse West-Vlaming kan ik het niet laten om jullie de grappige kaartjes van Atelier moonmade aan te raden, verkrijgbaar in de winkel. Perfect voor fans van West-Vlaamse series zoals Chantal, Nonkels en Eigen Kweek.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere geweldige geschenken te ontdenkken in de winkel of de webshop. Het blijft een boeiend en verrassend concept, en ik weet zeker dat ik nog veel meer zal leren.

Blijf op de hoogte voor meer spannende updates en avonturen!

Kwakende groetjes,

Levi Deseck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!