De Vreemde Eend

Wie is De Vreemde Eend

De gekke eend achter de Vreemde Eend is Annemie met de hoed op omdat we (h)Goed gezind zijn natuurlijk 😉 We hebben onze geschenken zo gekozen dat jij er ook goedgezind van wordt en zeker ook de mensen aan wie je onze geschenken schenkt. Al mag je zeker ook jezelf verwennen met iets moois.

Waarom zou je voor De Vreemde Eend kiezen en bij ons binnenlopen? Omdat de winkel het ganse jaar door pure gezelligheid uitstraalt. En dat positieve laat zich graag verpakken. We denken bij ons winkelverhaal zoveel mogelijk aan de natuur. We verpakken ecologisch via Furoshiki of gaan aan de slag met tasjes gemaakt uit tijdschriften. Daarnaast schenken we 4% van de geschenken door aan Bos+ zodat er nieuwe bomen kunnen geplant worden.

In 2021 verbouwden we de winkel een stukje en kregen we de kans om samen te werken met Antoine Sion van Atelier MIchel Dupont. Hij koos voor onze nieuwe display voor upcycling. Zo staan er in de winkel bomen met stoelpoottakken. We vinden de beestjes en blaadjes niet alleen terug in de geschenken, ook de vogels zijn altijd van de partij om ontspanning te fluiten.

Nieuwsgierig? Spring gewoon eens binnen in de Wijngaardstr. 24 in Kortrijk. We zijn open van dinsdag tot zaterdag van 11u tot 18u. Ook online winkelen en snuiteren is handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!