De Vreemde Eend

Tromgeroffel voor Florian en Daniel

Deze mannen en hun jonge team uit Salzburg in Oostenrijk sluit je zo in je hart, want ze ontwerpen juwelen voor zowel vrouwen als mannen (eindelijk). Met heel veel oog voor detail creëren ze handgemaakte houten juwelen met fijne prints.

De juwelen worden ontworpen uit lokale houtsoorten en wat wondermooi is, ze laten ook weer bomen aanplanten bij de verkoop van juwelen.

We zijn dus heel erg trots jullie deze juwelen te kunnen tonen.  Oorknopjes, oorbellen, halskettingen voor vrouwen en mannen en bijzondere armbanden voor mannen, gemaakt voor unieke mensen. Dit zijn juwelen om blij van te worden en daar gaan we in De Vreemde Eend voor. Wat met liefde gemaakt wordt, zal met genegenheid gedragen worden

Florian en Daniel vullen mekaar perfect aan bij de creaties van hun juwelen. Ze lijken genoeg op elkaar om mooi samen te werken en hebben toch ieder hun eigenheid om elkaar aan te vullen.  Ze stapten in hun ondernemers avontuur op hetzelfde moment als Vreemde Eend Annemie, in 2016 dus.

EYDL staat voor de eerste letters van de zin “Energize Your Daily Life!” Lang vergeten waarden uit de kindertijd brengen onze omgeving tot leven. EYDL betekent ook jezelf vinden, jezelf leren kennen en trouw blijven.

Iedereen die zich kan identificeren met onze gedachten zal vreugde vinden in EYDL. Elk van hun klanten is uniek en iets heel bijzonders, dus het “jij-woord” is een zeer persoonlijke zorg voor ons in de ware zin van het woord.

Hun doel is om een warm gevoel bij hun klanten op te wekken en de vreugde van het product met hen te delen. Een bewuste keuze van onze materialen vergt veel tijd, terwijl we altijd aandacht besteden aan duurzaamheid. De natuurlijkheid van de grondstoffen in combinatie met hun individuele eigenschappen creëren een allround harmonieus product.

EYDL laat ook bomen planten voor de planeet, via Plant for the plant.

Het begon allemaal in 2007, toen de toen negenjarige Felix zijn klasgenoten aanmoedigde om bomen te planten. Hij wilde dat kinderen in elk land een miljoen bomen zouden planten. Hij werd geïnspireerd door het programma van de Verenigde Naties “Plant for the Planet: The Billion Tree Campaign”.

Zijn dromen en doelen raakten de media als een bom. Vanaf nu worden kinderen en jongeren opgeleid in zogenaamde academies tot “ambassadeurs voor klimaatrechtvaardigheid” en zullen donaties voor het planten van bomen ijverig worden verzameld.

In 2011 wordt Felix’s Institute de officiële opvolger van het Programma van de Verenigde Naties. Sindsdien hebben particulieren, maar ook bekende bedrijven, geld gedoneerd voor het planten van bomen over de hele wereld.

Waar uw boom wordt geplant, hangt volledig af van waar deze het meest nodig is. Plant for the Plant heeft veel plantcampagnes tegelijkertijd lopen. Zij bepalen waar je boom het beste verzorgd kan worden.

Uw boom kan over de hele wereld worden geplant. Er zijn momenteel boomplantcampagnes in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, delen van Azië, Australië en Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!