De Vreemde Eend

Rescue team: scoor makkelijk geschenken

Super vaak wandelen Vreemde Eend fans de winkel binnen met het bijzondere plan iets moois te kiezen voor een jarige, een geboorte, huwelijk, kerst en nieuwjaar. Dat lijkt een heuse uitdaging te zijn en dus helpen we een handje 😉

Klik HIER om het verhaal te horen of lees hieronder verder.

° Begin op tijd : Dat is altijd handig, mocht vb. De secret Santa georganiseerd worden is het zeker nooit te vroeg om nu de lotjes te trekken
° Kom bladeren in de geschenken, daar is het nu het seizoen voor. Bladeren of snuisteren kan meteen in de winkel of ook in de webshop. In de rechterbovenhoek van de shop kan je in het zoekbalkje ook een trefwoord ingeven typisch voor de persoon voor wie je koopt vb. Poes of Kok en dan krijg je meteen het overzicht van alle geschenken die helemaal passen.
° Speel voor detective: dat kan door onopvallend bepaalde vragen te stellen, door te polsen bij de partners, door eens te neuzen in hun huis. Zo krijg je alvast een beter idee van stijl, dromen en wensen.
° Maak het gezellig door samen te winkelen : zo zie je meteen wat de ene of andere graag heeft.
° Geef een pak van je hart : onthou dat geschenken kiezen geen wedstrijd of examen is, wat met het hart wordt gegeven, wordt warm onthaald. Volg eens je buikgevoel, dat zit altijd goed.
° Samenleggen is handig : om geschenken te kunnen vinden die het beste passen. een dozijn kleine geschenken krijgen, kan leuk zijn, maar als die dan niet gebruikt worden, is dat ook jammer en het is in elk geval niet duurzaam. Beter voor ons milieu is zeker om doordachte kado’s te kunnen geven, en soms is het dan waardevol om samen te leggen daarvoor. In De Vreemde Eend overleggen fans vaak per whats app met de achterban, superhandig.
° Wist-je-datje voor de maat: wie graag een t-shirt of hoodie van het Ministerie van Unieke zaken koopt, kan een kledingstuk meebrengen om te checken of de maat goed zit.
° EHBO (eerste hulp bij omruilen) : als dat nodig is, dan kan dat zeker in de winkel binnen de maand na aankoop. Een bon schenken is natuurlijk ook heel fijn, zeker als je daarna samen kan komen shoppen.µ
Heel veel succes met de leuke uitdaging om bijzonder beestige geschenken te kiezen, waar iedereen blij van wordt.

Extra tip 1 : tijdens de feestperiode zorgen we voor een extraatje bij het geschenke
Tip 2: we hebben mooie draagtassen laten personaliseren voor onze 10° verjaardag, ze zijn gratis bij aankoop vanaf €50
Tip 3 : we werken samen met andere leuke winkels in Kortrijk die geschenken toveren. Je krijgt in die winkels ook een extra geschenk bij de aankopen, de handelaars onderling kunnen je nog beter op weg zetten naar dat juiste geschenk.
LOKADO is een initiatief van Folie&koffie, De Vreemde Eend, De inkijk, You en Stories About.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!