De Vreemde Eend

Dank je wel om dat je erbij was

Wat is het heerlijk om jullie na zo’n lange tijd weer te mogen ontmoeten en meteen te kunnen klinken op onze 10° verjaardag en de Sinksenfeesten. Jullie enthousiasme om de vertrouwde uren deed deugd. En sommigen namen ook vrienden of vriendinnen mee op verkenning. Daar smelt een beetje Vreemde Eend wel van.

In alle drukte zijn we vergeten om zelf gezellige foto’s van de sfeer te nemen, maar een fan was zo lief om te tonen dat onze eend een plek gevonden had in de tuin, en op verkenning mocht gaan met de kabouters. Cute is dat.

Als jullie nog foto’s hebben van geschenken die leuk terecht komen, stuur die gerust door. Fijn om te zien dat mensen blij gemaakt worden. We hopen jullie allemaal af en toe tegen te komen in de winkel. De revalidatie is nog niet helemaal afgerond en daarom geef ik op donderdag en zaterdag de sleutel door aan de andere Vreemde Eendjes, Elisabeth en Connie.

We zijn ook weer volop tussen alle moois uit de wereld nieuwe unieke geschenken aan het zoeken voor jullie. Hou deze pagina zeker in de gaten om als eerste op de hoogte te blijven.

Daarnaast leeft Het Huis van De Vreemde Eend volop. Keramiste Connie Alsberghe exposeert met haar Klei&Co op de eerste verdieping. In onze Secret Garden genieten jullie van een drankje en Zen-Tijd midden het stadcentrum, bij een druppel regen is er ook binnen plaats genoeg. Op de tweede verdieping is er een snoezelruimte om even te onthaasten. Zeker de moeite dus om binnen te springen.

Tot snaters en kwaak bedankt dat jullie Het Huis van De Vreemde Eend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!