De Vreemde Eend

Kwaak, kwaak, herken je me nog?

Toegegeven, jullie kwamen me al even niet meer tegen in de winkel. Intussen werd ik een tint blonder (lees : op naar grijs) en ben ik een stapje verder in revalidatie na mijn voetoperatie. De kinesisten hebben nog ferm werk om mijn rechtervoet weer gebruiksklaar te maken, en ik oefen dagelijks netjes, ga op de crosstrainer, fiets wat af en hoop en duim dat ik in juni toch al in de winkel kan staan om jullie te ontmoeten. Zoals het hoort voor een Vreemde Eend, zoeken we naar creatieve oplossingen om de deuren zoveel mogelijk open te houden.

Daarnaast probeer ik achter de schermen mooie winkelplannen te maken voor onze verjaardagsmaand in juni. Jawel, de tijd gaat snel. De Vreemde Eend viert intussen al haar 10° verjaardag. Feest! Terwijl de lente in de winkel groeit, verzorg ik dus thuis liefdevol de bloeiende planten die straks (in juni dus) de Secret Garden kleurrijk zullen bevolken. We maken kennis met de kunstenaars die bij ons een pop-in komen organiseren en gaan op zoek naar de perfecte aankleding om de winkel in de sfeer van de roaring twenties te zetten, hét thema voor de Sinksenfeesten in het eerste weekend van juni.

De winkel blijft voor jullie natuurlijk open op zaterdag, spring gerust binnen, er liggen heel wat wondermooie geschenken voor de mama’s.

Ik zie jullie graag heel gauw terug, Tot Snaters.

Update :

Daarnet nog een bezoek gebracht bij de Prof in Gent. Zucht. Er liggen nog 45 kine beurten en 3 maand revalidatie te wachten op mij. Dat zal dus boetseren worden om de winkeluren te verruimen. Pipi Langkous zou zeggen : ik denk wel dat we dat kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf € 75!