De Vreemde Eend

POP-IN Bij De Vreemde Eend

Binnenkort wordt De Vreemde Eend 10 jaartjes jong en dat vieren we graag uitbundig samen met jullie. We hebben een mooi aanbod klaarliggen. Ben jij of zoek naar een plek om jouw creaties te verkopen Of Ben jij een creatieve kunstenaar die droomt om te mogen exposeren?

Dan ben je in Het Huis van De Vreemde Eend aan het goeie adres. Sinds onze verbouwingen is er in ons huis veel ruimte vrij voor jou : Op het eerste verdiep is er Het Nest (binnen) en the secret garden (buitenterras) Op het tweede verdiep is de gang klaargemaakt om kunst op te hangen en de boomhut zorgt nog voor extra ruimte.

Wat bieden wij : De ruimte die je nodig hebt gedurende 1 maand, we starten vanaf 1 juli 2022. De eerste die reageren krijgen de eerste keuze in de agenda. Extra promo via onze nieuwsbrief, fanpagina, buitenbord, flyer, webshop.

Dit aanbod is gratis naar aanleiding van 10 jaar De Vreemde Eend, maar niet voor niets šŸ˜‰ Wij vragen een boost voor de winkel : Maak mee promo voor onze locatie via jouw nieuwsbrief, flyer, mailverkeer, uitnodiging Moedig jouw vrienden via sociale media actief aan om fan te worden van De Vreemde Eend Deel onze berichten via sociale media en mail met jouw achterban. Snater er lustig op los.

Dat is het mooiste cadeau dat je De Vreemde Eend kan geven  šŸ˜‰

Interesse ? Laat het ons snel weten via annemie@devreemdeeend.be

EĆ©n gedachte over “POP-IN Bij De Vreemde Eend

 1. Hallo

  Ik ben keramiste en zou graag mijn creatie bij jullie tentoonstellen
  Alles is handgemaakt niet op de draaischijf
  Je kan mij volgen op mijn fbpagina klei@co en instagram conniekeramiek

  Groetjes
  Alsberghe connie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending bij aankoop vanaf ā‚¬ 75!